Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ABC-computeropleidingen overgenomen door Henk en Sandra Wagterveld

Geplaatst op: 26 mei 2023

Zwartewaterland is een computeropleiding rijker. Het Genemuider echtpaar Henk en Sandra Wagterveld hebben ABC Computeropleidingen uit Terschuur (bij Barneveld) overgenomen. Zij hebben ervaring in het onderwijs als onderwijsondersteuner in het basisonderwijs en enkele jaren bijles in het voortgezet onderwijs.

“In al die jaren hebben we veel voldoening gekregen in het begeleiden, helpen en coachen van leerlingen. Zij zien het dan ook als een mooie uitdaging om de basis die met ABC Computeropleidingen is neergelegd, voort te zetten en verder uit te bouwen, zoals verder uitbreidingen in het aanbod van Office 365 cursussen”, vertellen Henk en Sandra.

In 1998 is Erik van den Berg in Bunschoten met ABC Computeropleidingen begonnen en sinds die tijd hebben bijna 4000 mensen een cursus gevolgd. In het begin ging het vooral om het leren omgaan met de computer, maar langzamerhand heeft dit geresulteerd in een mooi cursusaanbod met Word, Excel en Webdesign. Tijdens de coronaperiode is het aanbod wat meer verlegd naar thuisstudie.abc

Er zijn cursussen ontwikkeld die didactisch goed in elkaar zitten, met praktische lesmappen volgens een stap-voor-stap methode en begeleidende video’s. Op 25 maart is de overdracht getekend.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500