Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marsman Watersport opent deuren in Zwartsluis

Geplaatst op: 1 juni 2023

(Adv.) Wie opzoek is naar een leuke boot hoeft Zwartewaterland niet meer uit. Joan Marsman opent zaterdag namelijk de deuren van Marsman Watersport aan de Kleine Kranerweerd.

“Ik had al een paar jaar de wens om een watersportbedrijf te beginnen”, vertelt Joan. Al ruim tien jaar runt hij een sloepverhuur aan het Groot Lageland maar dat smaakte naar meer: “Ik ben hier opgegroeid en ben sindsdien iedere zomer wel op het water te vinden. Het leek mij leuk om naast de verhuur ook te starten met de verkoop van rubberboten, open motorboten, kajaks, SUP-boards en roeibootjes”, legt Joan uit.

Het assortiment bestaat grotendeels uit nieuwe boten, maar inmiddels ontstaat er ook een voorraad met ingeruilde exemplaren. Tevens staan er verschillende (elektrische) buitenboordmotoren in de bedrijfsruimte. “De boten en motoren kunnen binnen enkele dagen geleverd worden. Waar mogelijk bieden we ook de optie aan om een stuurconsole in te bouwen”, vertelt Marsman.

De zaak is op afspraak geopend. “Daarnaast blijf ik nog parttime actief met het klussenbedrijf en blijft de sloepverhuur een drukke bezigheid. We merken dat mensen vanuit het hele land naar Zwartsluis komen om hier een dagje te komen varen. Liefhebbers die de smaak te pakken hebben, kunnen nu ook zelf een boot met motor bij ons aanschaffen”, aldus de ondernemer.

Wie benieuwd is naar het aanbod van Marsman Watersport of graag kennis wil maken met het nieuwe bedrijf, is zaterdag 3 juni tussen 10:00 en 16:00 uur welkom aan de Kleine Kranerweerd 4h. Klik hier voor de website.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500