Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: meewerkend voorman (waterbouw)

Geplaatst op: 1 juni 2023

(Adv.) Ben jij een persoon die graag de leiding neemt? Werk je graag samen met anderen en ben je het liefst buiten aan het werk? Dan is de functie van Meewerkend Voorman (waterbouw) iets voor jou! Als Meewerkend Voorman geef je sturing en leiding aan het volledige uitvoerende team. Je stuurt een team van ongeveer vier personen aan en zorgt ervoor dat de projecten binnen de projectplanning afgerond zijn. Jij bent de eindverantwoordelijk van de klus! Daarnaast sta je ook met twee benen in de operatie door actief mee te helpen.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Marouscha van der Wal via marouscha@w2support.com of rechtstreeks via 06 23 65 44 47 of 038 30 30 315.

Bekijk de volledige vacature.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500