Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsen van ondernemers onderweg naar Frankrijk

Geplaatst op: 3 juni 2023

Vanmorgen hebben de deelnemers voor het Tourmalet event de racefietsen en bagage ingeleverd bij van der Sluis Transport. Onder leiding van Piet van der Sluis is de trailer vakkundig geladen. Om de kostbare racefietsen zorgvuldig te vervoeren, zijn de fietsen in speciale kartonnen dozen ingepakt en ondersteunt met dekens.

De familie van Dieren, eigenaar van Westerman Transport uit Nieuwleusen, heeft eveneens een bijdrage geleverd aan De Wijkwieg en Tourmalet organisatie. Zij hebben de dozen en dekens geleverd. Ook hiervoor dankbaarheid!
De koffers, tassen, reserveonderdelen, levensmiddelen etc zijn ook in de trailer geladen, zodat de deelnemers alleen met handbagage in het vliegtuig stappen.

Inmiddels is de vrachtwagen vertrokken naar Zuid – Frankrijk, een afstand van circa 1.400 kilometer. De chauffeur zal morgen ergens in Frankrijk zijn rust nemen om aanstaande maandag op plaats van bestemming te arriveren.

Aanstaande maandag omstreeks 7.00 uur vertrekt de bus met deelnemers vanaf de ijsbaan in Genemuiden richting Schiphol.

Lees hier het eerdere artikel over deze sportieve ondernemers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500