Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cotap wint bedrijfstennistoernooi

Geplaatst op: 5 juni 2023

‘t Eerste Wittien heeft een succesvol Bedrijfstennistoernooi achter de rug. Met zestien teams deden een record aantal deelnemers mee aan het evenement. “En die waren heel enthousiast. We hebben er al zes nieuwe leden aan overgehouden”, vertelt Christian Hoekstra.

Het toernooi zorgde vier avonden lang voor een gezellige drukte op de accommodatie, waarbij alleen de mietsen voor wat hinder zorgden. In de prestatie poule bleken de tennissers van Cotap de beste. Heutink & Heij won de recreatiepoule. Het toernooi werd vrijdag muzikaal afgesloten door Rob Hollander, onder het genot van een broodje curryworst.

Hoofdsponsor van het toernooi was Mattador.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500