Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Coachingspraktijk Bianca van den Berg, gespecialiseerd in hooggevoeligheid

Geplaatst op: 7 juni 2023

(Adv.) Wil jij jouw gevoeligheid als moeder/vrouw en die van je baby/kindje leren omarmen? Ik help je graag! Dit is mijn verhaal.

Ik ben Bianca van den Berg. Vrouw, moeder, partner en ik heb als persoonskenmerk hooggevoeligheid. Na de geboorte van mijn kinderen kwam er een ongekend moedergevoel omhoog. Ik wilde deze twee alle liefde, geborgenheid & veiligheid bieden die er was. Maar in mijn gevoeligheid kwamen er ook onzekerheden en beperkende overtuigingen kijken. Door met mezelf aan de slag te gaan leerde ik om mijn gevoeligheden te omarmen. Door mijn ervaringen in mijn gezin en mijn kennis als pedagoog en kindercoach ontstond de passie om mijn eigen coach praktijk te starten.

Mijn gevoeligheid is de leidraad van mijn praktijk geworden waarin ik intuïtief, sensitief en met empathie naar jouw verhaal mag luisteren. Want in mijn praktijk mag jouw verhaal tot bloei komen. Het kan zijn dat jij ook (hoog)gevoeligheid als persoonskenmerk hebt of jouw kinderen leggen deze gevoeligheden bloot. Ter voorbeeld. Mijn kinderen sliepen niet wanneer er onrust was in mij. Ze waren boos of verdrietig nog voor ik mijn eigen gevoel had herkend. Al deze gevoeligheden komen naar boven door het gedrag van onze kinderen die een spiegel zijn van onze binnenkant. Door deze gevoeligheden aan te raken, te omarmen en te helen kom je steeds een beetje dichter bij je eigen kern. Je mag opnieuw kiezen welke ballen je hoog wil houden als vrouw, moeder, partner etc. Dit zorgt uiteindelijk voor meer rust, balans en vertrouwen in je moederschap.

Ben je benieuwd geworden naar mijn verhaal en mijn praktijk. Neem dan gerust een kijkje op mijn website: www.biancavdberg.nl of volg me op Instagram: @bianca.van.den.berg. Je kan me ook een berichtje sturen via de mail: hallo@biancavdberg.nl

Het eerste contact is altijd vrijblijvend en wellicht wil je sparren over het gedrag van je baby/kindje. Of wil je met mij samenwerken? Ook dan kan je contact opnemen via bovenstaande mogelijkheden. Onderwerpen als: de eerste 1000 dagen, (hoog)gevoeligheid of werken met baby’s binnen de kinderopvang kunnen allemaal aan bod komen.

Ik ben Bianca van den Berg en ik heb mij als coach gespecialiseerd in het moederschap en de gevoeligheid die een vrouw bij zichzelf en haar kind kan tegen komen. Voel je welkom in mijn praktijk!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500