Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nacht van Gebed in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 7 juni 2023

(Ingezonden) Waar denk jij aan bij een Baken van hoop? Allereerst aan de Here God. Hij is ons ultieme Baken van hoop. Wij mogen iets weerspiegelen van wie God is. Zo zijn wij en onze vervolgde broers en zussen een baken van hoop in onze omgeving. Dat is wat we graag zien tijdens de Nacht van Gebed. Gebed geeft immers hoop!

‘Wees verheugd door de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt, en bid onophoudelijk. Bekommer u om de noden van de heiligen en wees gastvrij. Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft.’ Romeinen 12:12

Doe mee met de Nacht van Gebed – in Genemuiden georganiseerd door een interkerkelijke werkgroep – voor de vervolgde kerk van 09 op 10 juni in het Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden.

De Nacht begint om 20:30 uur en duurt tot 01:30 uur. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, Afghanistan, Iran en Colombia.

Het doel van de Nacht van Gebed is om samen te bidden voor broers en zussen in de vervolgde kerk, die door ons gebed weer moed en kracht krijgen om vol te houden. We kiezen ervoor om ’s avonds en ’s nachts te bidden omdat vervolgde christenen het vaak juist in de nacht zwaar hebben. Zo staan we als het ware even naast hen.

Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan!

Kijk ook op de facebook pagina; Nacht van gebed – in Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500