Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organist Arend Booi viert jubileum met concert

Geplaatst op: 12 juni 2023

In de Grote Kerk wordt zaterdag 17 juni vanaf 19:30 uur een jubileumconcert gehouden vanwege het 50-jarig jubileum van Arend Booi als kerkorganist.

“Het concert/de zangavond is door en voor Arend, dus Arend levert een bijdrage, maar Arend en u kunnen ook genieten van anderen, en zeker van het meezingen van prachtige liederen”, melden de organisatoren. “De mensen die Arend Booi kennen zullen het weten: Arend kent twee muzikale liefdes, de psalmen (uiteraard met bovenstem), maar ook het repertoire van Sela. Zo hopen we samen de bekende psalmen 42, 68 en 84 te zingen, begeleid door Arend.”

Het koor Immanuel, begeleid door Jarne Eenkhoorn, zingt bekende liederen van Sela. Verder treedt fluitiste Berlinda Admiraal op, zij wordt begeleid op de piano door Jan van der Kamp. “Zij spelen voor u onder andere ‘Ik zal er zijn’ en ‘Een toekomst vol van hoop’. De overige samenzang wordt begeleid door Erik Eenkhoorn op het orgel.”

Na de afsluiting door ds. Molenaar, die de avond leidt, hoopt de organisatie dat iedereen in de kerk, samen met alle medewerken nog een keer meezingt met het lied ‘Een toekomst vol van hoop’. Na afloop krijgt ieder die dat wil de gelegenheid om Arend en Tabina Booi te feliciteren voor de preekstoel. Na afloop is er op verzoek van Arend en Tabina een uitgangscollecte voor de GZB en Woord en Daad.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500