Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vader Jos krijgt metamorfose na half jaar ziekenhuisopname

Geplaatst op: 23 juni 2023

Jos Kolk is de winnaar van vaderdagactie die de Genemuider Ondernemers Vereniging organiseerde. Belangstellenden konden via Facebook vertellen waarom hun vader een metamorfose verdiende. Volgens Joanne Mijnheer is dat omdat haar vader een half jaar in het ziekenhuis heeft gelegen na een zwaar ongeval. Momenteel is Jos aan het revalideren waarbij hij dit verwenpakket zeker goed kan gebruiken volgens Joanne.

Sinds 3 weken kan Jos voorzichtig weer lopen. Daarom hoopt hij heel binnenkort zelf de winkels te bezoeken om zijn prijzen in ontvangst te nemen. De ondernemersvereniging wenst Jos uiteraard een spoedig herstel. Het pakket bestaat uit een serie knipbeurten, een vleespakket, een bierpakket en een kledingbon van 250,00 euro.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500