Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Piet Breman wint ook vanuit Chimay

Geplaatst op: 28 juni 2023

Zaterdag 24 juni stonden er twee vluchten op het  programma voor de leden van PV de Snelvliegers. Een vitessevlucht vanuit Chimay (310 km) en een dagfondvlucht vanuit  Chateauroux (717 km). De duiven in Chateauroux werden om 7:00u gelost om huiswaarts te keren. De duiven in Chimay waren niet veel later, om 7:15u, aan de beurt om gelost te worden om richting Genemuiden te vliegen. Piet Breman laat nog steeds zien dat zijn duiven de juiste vorm te pakken hebben en ook deze week betaalde zich dit uit in een overwinning. Plaats twee was voor Albert van Riesen en het podium werd compleet gemaakt door de Siem en Karst Kolk.

Vanuit Chateauroux was de winst ook dit keer voor Gerrit Jan Beens. Ook nu was zijn overwinning weer goed voor een plaats in de top 10 van heel afdeling 8 en dus een teletekstnotering. Plaats twee en drie waren voor Siem en Karst Kolk.

Uitslag Chimay:                   

Piet Breman 1, 4, 5, 6, 7, 11

Albert van Riesen 2, 14

Siem en Karst Kolk 3

Jan ten Hoeve 8, 13

Comb. Tiem Schilder en René vd Sluis 9, 10

André Roetman 12, 15

Aantal deelnemers: 15 / Aantal duiven: 231

Uitslag Chateauroux:

Gerrit Jan Beens 1, 5, 7

Siem en Karst Kolk 2, 3, 6, 9, 10

Albert van der Haar 4

Joël Kuijper 8

Aantal deelnemers: 7 / Aantal duiven: 96

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500