Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwbouwdag trekt veel belangstelling

Geplaatst op: 29 juni 2023

(Adv.) Bonthuis Vaartjes Makelaars en Alex woon- & bedrijfsmakelaars kijken terug op de succesvolle Nieuwbouwdag van afgelopen zaterdag 24 juni. De kantoren in Genemuiden, Zwartsluis, Kampen en Zwolle waren geopend van 10:00 tot 13:00 uur.

Tijdens de Nieuwbouwdag stonden alle nieuwbouwprojecten die momenteel in verkoop zijn in de schijnwerpers. “Op de kantoren hebben wij veel bezoekers mogen ontvangen die wij hebben bijgepraat over de projecten. Ook zijn veel mensen voorzien van financieel advies. Er zijn deze dag veel nieuwe contacten gelegd, daar zijn wij blij mee en kijken daarom terug op een geslaagde Nieuwbouwdag”, aldus Freek van den Berg.

Ook de bouwplaatsen TAG West in Genemuiden en De Parkwachter in Hasselt waren geopend. Hier konden zowel kopers als geïnteresseerden langskomen om meer informatie te verkrijgen over het project. In Hasselt, waar het appartementencomplex De Parkwachter ontwikkeld wordt, was een hoogwerker aanwezig om de kopers en geïnteresseerden alvast kennis te laten maken met het toekomstige uitzicht.

Was u tijdens de Nieuwbouwdag verhinderd? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen bijpraten over de projecten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500