Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brommersprint verdeelt 10.000 euro onder Zwemuurtje en Pieperhoeve

Geplaatst op: 1 juli 2023

Foto: Pieter Polman

Monden vielen vanmorgen open bij zorgboerderij De Pieperhoeve en bij vrijwilligers van ‘Ons Zwemuurtje’. Ze ontvingen uit handen van Henrik Slot en Dylan Jager namelijk ieder een cheque van 5000 euro. Tot drie keer werd er een nulletje achter de vijf geschreven, tot grote verbazing van de ontvangers.

Dat bedrag is, na aftrek van alle kosten, overgebleven in de pot van de Brommersprint. Dat evenement is opgehouden te bestaan en daarom werden twee lokale doelen uitgezocht die mochten rekenen op een fikse bijdrage.

De zorgboerderij kan het bedrag goed gebruiken nu men bezig is met de aanleg van een dierenbeleeftuin voor cliënten en bezoekers. Daar komen aaibare dieren zoals konijnen, ezels en schapen. Ons Zwemuurtje, een initiatief waarbij mensen met een beperking met een maatje baantjes kunnen trekken, is ook blij met de fikse donatie. Op die manier kunnen ze de komende jaren hun kosten dekken van bijvoorbeeld de clubkampioenschappen of het jaarlijkse uitje dat georganiseerd wordt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500