Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Word junior administratief medewerker bij Breman Machinery

Geplaatst op: 5 juli 2023

(Adv.) Reuzenraden, achtbanen, windmolens, onderzeeërs, ruimtevaartuigen, marineschepen, hijskranen, medische apparatuur. Bij Breman Machinery werken we elke dag met minutieuze precisie aan uitdagende producten van extreem gewicht en enorme afmeting. Dat doen we als aannemer van het totale product of als leverancier van kritieke stalen onderdelen. We maken dingen dus graag groots en dat geldt ook voor jouw carrière als junior administratief medewerker! Hoe we dat doen? Ontdek ons geheim van de smid!

In deze functie ben je onderdeel van een team van collega’s die verantwoordelijk zijn voor de administratieve afhandeling van: de inkopen, uitbestedingen, de interne productie en verkopen. Jij gaat aan de slag met het boeken van inkoopfacturen voor de projectadministratie en de financiële administratie. Dit doe je voor meerdere bv’s binnen de Breman Machinery Groep. Verder ga jij je bezig houden met het debiteurenbeheer van een aantal van onze bedrijven.

Afhankelijk van het aantal uren is de functie uit te breiden met de ondersteuning van de projectadministratie, die houdt zich onder andere bezig met het opstellen en controleren van nacalculaties. Het is van belang dat je van aanpakken weet en nauwkeurig werkt en graag in team verband werkt. Enige ervaring met ERP-software, en MS Excel en Word is gewenst; je vindt (ge)makkelijk je weg hierin, verder leren we je graag hoe onze systemen werken.

Wij verwachten drive van jou, maar daar mag vanuit onze kant natuurlijk ook wat tegenover staan. Een passend salaris en fijne arbeidsvoorwaarden. Maar ook een hecht en gemotiveerd team, waarin we elkaars talenten benutten. We vertellen je er alles over in ons kennismakingsgesprek.

We kunnen je natuurlijk van alles vertellen, maar door het zelf te ervaren, krijg je de beste indruk. Die kans bieden we jou graag als we een klik voelen tijdens het gesprek. Kom een dag meelopen op de werkvloer. Dan zie je onze grootse producten, maak je kennis met je werkzaamheden en leer je toekomstige collega’s alvast kennen.

Overheerst na de meeloopdag nog steeds het juiste gevoel bij jou en bij ons? Dan sturen we je graag het contractvoorstel op. Lees het in alle rust door en kom er daarna bij ons op terug. Onderhandelen kan altijd, want waar mogelijk maken we het je graag naar de zin. Daarna staat niets ondertekening van je verbintenis nog in de weg.

Welkom bij Breman Machinery. Je collega’s zorgen ervoor dat jij je vanaf dag een thuis voelt en alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. We bieden je volop om-, bij- en herscholingskansen aan. Laat ons weten hoe jij (nog) beter wilt worden in je werk of misschien wel door wilt groeien naar een andere rol. Samen maken we jouw carrière groots!

Stuur je sollicitatie of stel je vraag aan Erika van de hr-afdeling. Bel: 088 – 27 36 206 Mail: erika@breman-machinery.nl

Wie weet past een van deze andere functies beter bij je:

Schoonmaken op zaterdag in de hallen van Breman Machinery (bijverdienen voor de jeugd)

Ervaren lassers, constructiebankwerkers, frezers en draaiers

Medewerker afbramen en intern transport

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500