Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe banen geopend bij ’t Eerste Wittien

Geplaatst op: 8 juli 2023

Foto: Hans Hilberts / BremanNet

Tennisvereniging ’t Eerste Wittien heeft het afgelopen voorjaar niet stilgezeten. De derde en vierde baan op het sportcomplex zijn namelijk compleet vernieuwd en klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. Zaterdagochtend werd de baan feestelijk geopend onder toeziend oog van de leden.

Parkbeheerder en erelid Gert Eenkhoorn (73) opende zaterdag de twee nieuwe tennisbanen van ‘t Eerste Wittien. Eenkhoorn nam sinds november vorig jaar veel werk voor zijn rekening. Ook dankzij sponsors en vele vrijwilligers liggen de banen er piekfijn bij.

Voorzitter Harry Brouwer is erg content met de vernieuwde banen: “De vorige banen waren na 20 jaar echt op. Daarnaast hebben we al een voorjaarscompetitie op deze banen kunnen spelen omdat ondanks de vorstperiode in de winter alles snel is opgeleverd. Daar zijn we heel blij mee. Als je kijkt op wel niveau we spelen in Genemuiden, is dit echt een schitterende accommodatie waar we nog jaren mee vooruit kunnen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500