Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Clubkampioenen EGSV bekend

Geplaatst op: 10 juli 2023

Afgelopen zaterdag 8 juli vonden de clubkampioenschappen van EGSV plaats in ‘D Overtoom. Het was een warme, maar vooral geslaagde dag met veel publiek, medailles en clubkampioenen!

In de ochtend begonnen we met de groepen van de recreatiegym, waarbij maar liefst 50 leden aan meededen. Mette mocht met de beker en titel ‘clubkampioen recreatie gym 2023’ mee naar huis nemen.

Hierna volgden de meiden van de turnselectie. Zij lieten fantastische oefeningen zien op de balk, brug, vloer en spring, met als afsluiter een gave groepsoefening. In deze categorie mocht Melody zich clubkampioen noemen van de turnselectie.

In de middag was het de beurt aan alle acro-leden. Bij de recreatie mochten Noor & Joline de beker mee naar huis nemen en Suze & Lisa bij de acro instap. Het team van Lieke, Lois & Ashley mochten de beker en titel in ontvangst nemen van clubkampioen bij de categorie acroselectie.

Ook mochten wij het publiek een voorproefje geven van de nieuwe trainingspakken voor de selectiegroepen met nieuwe sponsoren én een nieuw logo! Wij willen hier Van der Steeg én W2Support erg voor bedanken!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500