Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG: ‘Wijnwandeling voor herhaling vatbaar’

Geplaatst op: 10 juli 2023

Onder optimale weersomstandigheden vond vrijdag de door SCEG in samenwerking met de GOV georganiseerde wijnwandeling plaats. Bijna 150 personen bezochten al wandelend rond en in Genemuiden zes locaties, waar hen door de lokale horecaondernemers een steeds wisselende wijnsoort met een hartig hapje werd geserveerd.

Met name de locaties rond Genemuiden waren verrassend: het terras aan de rivier bij Alluance aan de Sasdijk, het dakterras van Eurom met prachtig uitzicht over het Zwarte Water  en het sfeervolle terras van de motorclub aan de Tweede Kolk ontlokten de deelnemers veel positieve reacties. Voeg daarbij de live muziek op diverse locaties en alle ingrediënten voor een meer dan geslaagde avond waren aanwezig. In het centrum van Genemuiden werden de wandelaars hartelijk verwelkomd bij DOS, op het terras van de Kaaihof en bij Schippers voor weer een andere wijnsoort en snack. “We hadden natuurlijk geweldig veel geluk met het weer”, vat een SCEG-medewerker samen, “maar de reacties zijn zodanig dat de wijnwandeling, als een ‘tegenhanger’ van de bokkentocht, zeker voor herhaling vatbaar is!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500