Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

M2 Carpets zoekt assistent projectmanager

Geplaatst op: 14 juli 2023

(Adv.) M2 Carpets is een B2B producent van custom-made tapijt & karpetten voor de zakelijke markt. De klanten zijn internationale design meubelmerken, hotelketens, project- & kantoorinrichters en architecten. De productie vindt plaats in Nottuln (Duitsland) en het projectteam is gevestigd in Genemuiden.

Op dit moment zijn we op zoek naar versterking van ons team in Genemuiden. We zoeken een Assistent projectmanager (ca. 24 uur). Benieuwd naar de volledige functie? Ga hier naar de website van M2 om de vacature te bekijken.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500