Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volledig verzorgde wandelquiz door Zwartewaterland

Geplaatst op: 20 juli 2023

Voor de derde keer houden café cafetaria d´Olde Soldoat en de SCEG op 9 september een geheel verzorgde wandelquiz door de gemeente Zwartewaterland. De start is vanuit café d´Olde Soldoat waar alvorens de veters strak worden getrokken een stevig ontbijt word genuttigd. Bij het passeren van de Pelgrims-stad van Zwartewaterland Hasselt kunnen de lopers zich melden bij Café Ad’Vundum 2.0 voor een verdiende kop koffie met een lekkere versnapering.

De volgende stop is bij Brasserie de Blizzard in Zwartsluis waar een voedzame lunch zal klaarstaan zodat de laatste loodjes richting Genemuiden vlekkeloos zullen verlopen. Wie goed oplet onderweg zou ook zo nog maar eens in de prijzen kunnen vallen want, op route zijn de antwoorden te vinden van de quizvragen die u meekrijgt. De prijsuitreiking van deze quiz is om 17:00u voorafgaande aan het gezamenlijke 3 gangen pelgrimsdiner bij Café d´Olde Soldoat.

Wat er op het menu staat zal voor iedereen een aangename verrassing zijn maar de wijn ontbreekt in ieder geval niet en is inclusief. Het tijdsbestek wat u wilt gebruiken bent u vrij in maar het moet passen tussen 08:00u en 17:00u. De all-in prijs van het hierboven beschrevene incl. aandenken bedraagt €65.- p.p.

Opgave kan bij Café Cafetaria d´Olde Soldoat aan de Oosterbrugstraat in Genemuiden onder uitsluitend contante betaling.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500