Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Structuur en intensieve begeleiding, kan jij dat bieden?

Geplaatst op: 2 augustus 2023

(Adv.) De bewoners van woongroepen het Ruim en de Roef hebben een grote behoefte aan nabijheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid. Als begeleider biedt jij ze een betrouwbare en veilige woonomgeving waar ze zich begrepen en geaccepteerd voelen. Je geeft ze een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen en hun talenten gebruiken op het gebied van zelfzorg, wonen en vrije tijd. Individuele gesprekken met de bewoners zijn belangrijk om opgedane prikkels te reduceren en vragen bespreekbaar te maken. Binnen woongroep Het Ruim is het ‘speelse’ karakter herkenbaar. Naast je groepsdiensten neem je ook deel aan overleggen.

Bij de begeleiding gebruik je de ASBM behandelmethodiek waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de bewoner. Je hebt een functiegerichte opleiding op min. MBO 3. Het beheersen van een affectief- neutrale begeleidingsstijl, een grondige kennis van diverse beperkingen, waaronder Autisme, Syndroom van Down en Prader Willy Syndroom is een pré. Het betreft een functie van 0,8 of van 0,4fte.

Ga jij de uitdaging aan?

Neem voor verdere informatie contact op met Willemijn Pleijsier via 06 25 17 73 84 of mail naar wpleijsier@adullamzorg.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500