Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderen weer welkom bij VBK

Geplaatst op: 9 augustus 2023

(Ingezonden) Het is zomervakantie en dat betekent dat de Vakantie Bijbel Klub dichterbij komt! In de laatste week van de schoolvakantie wordt de Vakantie Bijbel Klub weer op het grasveld bij de manege gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Tel maar Mee’. Voor God tel je niet een beetje mee, maar helemaal!

Zit je in groep 1, 2, 3 of 4 dan ben je van harte welkom op dinsdagmorgen 29 augustus tot en met donderdagmorgen 31 augustus van 10.00 tot 11.45 uur. We gaan zingen, luisteren naar verhalen over Jezus, knutselen, spelletjes doen en nog meer!

Ga je naar groep 5, 6, 7 of 8 dan ben je van harte welkom om te komen bouwen aan je eigen hut in het huttendorp! Maandag 28 augustus beginnen we van 19.00 tot 20.00 uur. We gaan dan nog niet timmeren maar we leggen dan het thema uit en we vertellen je wat belangrijk is om te weten voor de volgende dag als er wel getimmerd gaat worden. Dit krijg je op papier mee naar huis. Dinsdag 29 tot en met donderdag 31 augustus is er VBK van 16.30 tot 20.00 uur. We gaan eerst gezamenlijk beginnen met een programma rondom het thema ‘Tel maar mee’. Daarna gaan we in groepjes bouwen aan een eigen hut. Tussendoor gaan we een hapje eten.

Donderdagavond 31 augustus sluiten we de VBK af samen met de ochtendgroep vanaf 19:00 uur. Je mag op deze avond iedereen die je kent uitnodigen om te komen. Na afloop kun je iedereen uitnodigen in je hut.

Ken je iemand die nog niet veel van de Heere Jezus en van de Bijbel weet, nodig die dan ook uit om mee te gaan naar de Vakantie Bijbel Klub. Iedereen is welkom! Belangrijk voor de VBK is dat je je aanmeldt (zowel kinderen als vrijwilligers). Je kan je aanmelden tot 14 augustus 18:00 uur via de website www.vbktea.nl.

We hopen dat we kunnen rekenen op jullie tijdens deze ‘Tel maar Mee’ VBK!

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500