Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vonk tussen Klaas en Nellie Booij sloeg over tijdens jaarwisseling

Geplaatst op: 14 augustus 2023

Klaas en Nellie Booij-Bloemhof vierden afgelopen week hun 50-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Eddy Bilder bracht hen de felicitaties over namens de gemeente.

Nellie woonde in Hasselt, waar ze Klaas tegen het lijf liep tijdens het vieren van de jaarwisseling. Zij werkte toen als typiste en Klaas was voor het huwelijk werkzaam als automonteur en in de drainage. In 1973 trouwde het echtpaar en na enkele jaren in Zwolle te hebben gewoond, wonen ze nu al jaren naar alle tevredenheid in Genemuiden.

Echtpaar Booij kreeg drie kinderen en inmiddels zijn er ook vijf kleinkinderen. Stilzitten doen ze niet. Klaas is betrokken bij evangelisatiewerk, ouderling binnen de Hersteld Hervormde Gemeente en verricht daar pastorale werkzaamheden. Nellie zet zich in voor de NPV en is betrokken bij de vrouwenvereniging van de kerk. Samen trekken ze er graag op uit met de fiets en ook het tapijtmuseum kan rekenen op de vrijwillige inzet van Klaas.

Deze week hopen ze het huwelijksjubileum te vieren. “We zijn nog altijd gelukkig samen en blij met onze lieve en behulpzame (klein)kinderen. We zijn de Heere dankbaar voor de zegeningen die wij mochten ontvangen”, besluit echtpaar Booij.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500