Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomeravondzang aan het Singel

Geplaatst op: 16 augustus 2023

In de Gereformeerde kerk wordt zaterdagavond 26 augustus een zomerzangavond gehouden voor het zendingswerk van de GZB in Malawi. De avond begint om 19.30 uur, deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend.

Het programma deze avond bestaat uit het samen zingen van bekende, vrolijke psalmen, gezangen en opwekkingsliederen. Dit onder de bezielende leiding van organist Tjaco van der Weerd. Dit uitje voor het hele gezin is gratis toegankelijk, wel wordt er een collecte gehouden voor het zendingsproject in Malawi van de GZB (Gereformeerde Zendings Bond).

U allen bent van harte uitgenodigd om mee te komen zingen, zaterdag 26 augustus om 19.30 uur. Het adres van de kerk is: Gereformeerde kerk Het Singel 16 Zwartsluis. De Zwartewaterlandse stichting Music and Care hoopt op uw komst.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500