Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Black River, supporter én trots sponsor jeugdviswedstrijd Euifeest Hasselt

Geplaatst op: 18 augustus 2023

(Adv.) Volgende week is het weer zover; het jaarlijkse Euifeest in Hasselt. Het evenement dat ruim een week duurt start op zaterdagochtend 26 augustus van 09.00-11.00 u met een viswedstrijd voor de jeugd tot 14 jaar, georganiseerd door Hengelsport Vereniging Zwartewaterland. Net als voorgaande jaren belooft het weer een drukte van belang te worden aan de van Dedemsvaart met fanatieke jeugdige vissers. Lekker naar buiten met de jeugd, gezellig langs de waterkant én hopelijk een mooie vangst beleven! Black River Fishing & Boats uit Hasselt steunt dit mooie initiatief op verschillende manieren…

GRATIS BAKJE MADEN EN ZAKJE LOKVOER

Neem jij zaterdag 26 augustus deel aan de jeugdviswedstrijd van het Euifeest? Kom dan vrijdag 25 augustus (tussen 10.00 – 18.00 uur) naar onze winkel aan Industrieweg 38 in Hasselt. Voor jou staat een gevuld bakje maden klaar én een echt zakje lokvoer! Deze kun je allebei gratis komen ophalen (1 bakje maden en 1 zakje lokvoer per deelnemer). Zo willen we als viswinkel elke deelnemer een mooie kans geven op een goede vangst en een leuke ervaring aan het water!

GROTE PRIJS VOOR DE ALLER-, ALLERGROOTSTE VIS

Iedere visser, ook de beginnende visser ken het gevoel. Op het moment van beet en het op willen halen van de hengel. Een veel grotere weerstand dan je verwacht. Langzaam komt er toch steeds iets meer lijn boven water en uiteindelijk zit die gigantische vis dan in je schepnet. Wauw! Wát een vangst. Snel opmeten en een foto schieten waar je zo trots als een pauw bij op staat. Juist dát moment willen we bij Black River éxtra uitlichten. Want naast dat het jou in de viswedstrijd heel veel kan opleveren om misschien wel een prijs te winnen, gaat Black River ook hier wat speciaals doen. De allergrootste vis die gevangen wordt en gemeten door 1 van de organisatoren tijdens de wedstrijd krijgt een speciale bonusprijs die een week na het Euifeest op te halen is bij Black River. Bovendien plaatsen we een foto van de winnaar met zijn vangst (na toestemming) op onze social media én krijg je een eigen plekje op de TV in onze winkel waar állerlei van die grote vissen op voorbij komen!

SENIOREN VISWEDSTRIJD

Op dinsdagavond 29 augustus komen de vissers vanaf 14 jaar in actie aan de Dedemsvaart. Ben je nog op zoek naar kleinmateriaal als dobbers, gerijtjes, of misschien wel een vaste stok of schepnet? Kom gerust langs in onze winkel. Alles is uit voorraad leverbaar uiteraard.

Wij wensen alle Hasselters alvast een prachtig Euifeest 2023 en veel succes tijdens de (jeugd)viswedstrijd!

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt Overijssel, NL
telefoon: 085 079 70 10
mail: info@black-river.nl

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500