Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prop. J.J. van der Meulen doet intrede in Nieuwer ter Aa

Geplaatst op: 26 augustus 2023

Proponent J.J. van der Meulen van de Hervormde Gemeente Genemuiden doet zondag intrede in de Hervormde gemeente van Nieuwer ter Aa. Ook de gemeente van Nieuwland-Oosterwijk toonde belangstelling voor de voorganger, maar hij besloot eind mei het beroep van de Utrechtse bondsgemeente aan te nemen.

J.J. van der Meulen was sinds 2020 beroepbaar binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Hij is gehuwd en vader van zes kinderen. Hij werkte de afgelopen jaren voor Erdee Media Groep. Onder andere dominee Molenaar en dominee Hulsman uit Genemuiden nemen deel aan de handoplegging. De dienst is ook online (terug) te zien. De bevestiging staat voor de ochtenddienst op de agenda. In de middagdienst zal de intrede plaatsvinden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500