Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VBK op punt van beginnen

Geplaatst op: 26 augustus 2023

archiefbeeld 2022

(Ingezonden) Dankzij de hulp van veel vrijwilligers is de VBK klaar voor jullie komst! We hebben er zin in. Jullie ook? De VBK wordt dit jaar weer voornamelijk buiten gehouden. Wil je hier, in combinatie met de weersvoorspellingen, rekening mee houden voor jezelf en de kinderen (denk aan een jas, dicht schoeisel, een zonnebril ect).

De fietsen komen langs de sloot aan de kant van de dijk te staan. Aan deze kant heb je ook de ingang naar het veld waar de VBK gehouden wordt.Bij deze voor de zekerheid nogmaals de tijden:

Groep 1,2,3,4: dinsdagmorgen 29 augustus tot en met donderdagmorgen 31 augustus van 10:00 uur tot 11:45 uur.

Groep 5,6,7,8: maandagavond 28 augustus van 19:00 tot 20:00 uur en dinsdagavond tot en met donderdagavond van 16:30 uur tot 20:00 uur.Donderdagavond 31 augustus is de gezamenlijke afsluiting, die begint om 19:00 uur. Iedereen is op deze avond welkom!Via deze weg willen we ook nog de oproep doen voor vrijwilligers. We kunnen op dit moment nog groepsleiding gebruiken (1 op dinsdagochtend, 1 op donderdagochtend, 1 groepsleider voor alle avonden + 1 bouwhulp voor alle avonden). Ook voor het afbreken (op zaterdagochtend 2 september vanaf 08:00 uur) zoeken we nog vrijwilligers. Opgeven kan via www.vbktea.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500