Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zolder kan worden leeggehaald voor grote rommelmarkt

Geplaatst op: 29 augustus 2023

archieffoto: Peter Leenhouts

Inwoners van Genemuiden kunnen hun zolder en garage op gaan ruimen. Donderdag 31 augustus kunnen ze namelijk hun spullen uitstallen op het Havenplein. Daar wordt de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Zowel kinderen als volwassenen mogen hun de spaarpot aanvullen en vanaf 12:00 uur hun kleed neerleggen.

Deelname kost 3,50 euro. Wie zijn/haar plek na afloop weer netjes achterlaat ontvangt aan het einde van de middag 2,00 euro terug. Automobilisten dienen er rekening mee te houden dat ze donderdag niet parkeren op het Havenplein.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500