Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis rondrit met treintje tijdens Open Monumentendag

Geplaatst op: 1 september 2023

(Ingezonden) Zaterdag 9 september is het ook in Genemuiden Open Monumenten Dag. Een dag waarop veel te beleven valt waarover binnenkort meer informatie volgt.

We willen alvast aandacht vragen voor het treintje, bekend van andere activiteiten, dat ook op deze middag gaat rijden. Kinderen van 8 tot 12 jaar zijn welkom om  op te stappen en gedurende een uur (gratis) door Genemuiden te rijden. Onderweg zal verschillende keren worden gestopt en zullen er leuke dingen worden gedaan die te maken hebben met de geschiedenis van Genemuiden.

Ook de route is in het oude deel van onze  stad. Het treintje vertrekt 2x: om 14.00 uur terug om 15.00 uur en 15.00 uur terug om 16.00 uur. Alles op het Havenplein. Aanmelden uiterlijk 1 september bij: gcdriessen@hetnet.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500