Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dr. M. Klaassen houdt tijdrede in Bethelkerk

Geplaatst op: 2 september 2023

In de Bethelkerk wordt dinsdag 12 september een tijdrede gehouden door dr. M. Klaassen. De Staatkundig Gereformeerde Partij nodigt belangstellenden uit om hierbij aanwezig te zijn om 19:30 uur.

Sinds september 2022 is dr. M. Klaassen werkzaam als lector voor stichting Bijbels Beraad Man/Vrouw. Naast research en publicatie geeft hij voorlichting bij kerken en scholen over huwelijk, relaties, seksualiteit en LHBT. Daarnaast is predikant binnen de Hersteld Hervormde Kerk.

Dr. Klaassen is lid van het Hoofdbestuur van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) en tevens betrokken bij het Wetenschappelijk Instituut van deze partij. Hij publiceerde verschillende boeken en schrijft regelmatig opiniërende artikelen in diverse bladen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500