Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lutherschool gaat in de verhuur

Geplaatst op: 7 september 2023

De inmiddels leegstaande Maarten Lutherschool gaat binnenkort in de verhuur. De gemeente Zwartewaterland is in gesprek met een organisatie die zich bezighoudt met leegstandsbeheer. Het is de bedoeling dat die organisatie de komende jaren het gebouw of gedeelten daarvan gaat verhuren. 

“We verwachten over een paar weken het contract rond te hebben, waarna deze partij het beheer zal krijgen. Voor de lange termijn zijn we bezig met een plan over de ontwikkeling van die locatie. Dit kan echter nog een aantal jaren duren”, meldt Rianne de Vries, woordvoerster van de gemeente.

De Maarten Lutherschool raakte afgelopen zomer buiten gebruik. De Hervormde Scholen fuseerden namelijk van 3 naar 2 locaties.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500