Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Condor Group vist erop los in kolk van HSV 

Geplaatst op: 9 september 2023

In samenwerking met HengelSportVereniging (HSV) ‘Het Zwarte Water’ te Genemuiden, heeft Condor Group afgelopen week ruim 1.000 forellen (300kg Regenboogforel en 100 kg Zalmforel) uitgezet in de tweede kolk. 

Zaterdagmorgen 9 september organiseert Condor Group, met ondersteuning van HSV ‘Het Zwarte Water’, een viswedstrijd voor hun personeelsleden en huisgenoten. De deelnemers kunnen mooie prijzen winnen en ook de catering is prima geregeld. Vanaf 12.00 uur staat de bergingsvijver ‘open’ voor alle visliefhebbers om de overgebleven forellen te vangen.

Als u/jij (nog) geen lid bent van HSV kun je een visakte kopen bij HSV ‘Het Zwarte Water’; deze kost €10,– en is geldig t/m 31 december 2023

Voor meer informatie over het kopen van zo’n visakte kun je terecht op de website. Wilt u volgende mee meevissen of deelnemen aan de vele andere personeelsactiviteiten?! Zie onze website met mooie vacatures. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500