Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ticketverkoop bokkentocht gestart

Geplaatst op: 9 september 2023

(Ingezonden) Na het succes vanaf 2017 is de jaarlijkse Bokkentocht niet meer weg te denken. Ook dit jaar organiseren de SCEG en de horeca voor de vijfde keer de Gellemuniger Bokkentocht. Deze staat op de agenda voor vrijdag 6 oktober 2023, start tussen 18.00 en 20.00 uur.

Na de ludieke actie in 2019, waar de vaten met paard en wagen Genemuiden werden ingereden, zal dit jaar het bokbier per ludiek vervoer naar Genemuiden komen, dus laat u verrassen. Ook dit jaar hopen wij weer op een grote opkomst van ca 300 deelnemers, echter hebben een limiet van 350 deelnemers moeten instellen.

Ticketverkoop en betaling zal vanaf maandag 11 september via de site www.sceggenemuiden.nl plaats vinden, dus wees er op tijd bij. Dit jaar zijn er 6 locaties met speciaal-bokbieren en hapjes met een glas voor € 30,00. De ticketverkoop sluit donderdagavond 5 oktober om 24.00 uur of indien volgeboekt eerder.

Bij opgave en betaling ontvangt u het aantal bestelde aanmeldingen digitaal, welke u bij de Bokkentocht inwisselt voor stempelkaart en glas.

Tevens kan er dit jaar op meerdere locaties worden gestart, wij zullen naast De Buitenhof (Kaaihof) ook een start en uitgifte (stempelkaart en glas) verzorgen op de kop van de haven nabij De Vijf Gebroeders.

Namens SCEG en horeca Genemuiden

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500