Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente Zwartewaterland zoekt energieklussers

Geplaatst op: 11 september 2023

(Adv.) In september gaat ons team Energieklussers van start! Met snelle oplossingen helpen zij inwoners van Zwartewaterland direct te besparen op hun energierekening. Het team is bijna compleet, maar we zoeken nog een energieklusser.

Dus, ben jij handig en wil jij 1 of 2 dagdelen per week kleine, praktische klussen uitvoeren zoals het plaatsen van tochtstrips, een waterbesparende douchekop of radiatorfolie? Uiteraard ontvang je een vergoeding (156,00 euro per maand) en krijg je alle benodigde materialen tot je beschikking. Op 26 september volg je een korte training zodat het team daarna meteen aan de slag kan.

Enthousiast? Check zwartewaterland.nl/energieklussers of stuur gelijk een mailtje naar duurzaam@zwartewaterland.nl.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500