Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand 21 viert 15-jarig bestaan! 

Geplaatst op: 16 september 2023

(Adv.) Het is al weer 15 jaar geleden dat Henriëtte Brouwer startte met boetiek Pand21 aan het Kerkplein. Na een aantal jaren verhuisde ze naar de Westerkaai en tegenwoordig is deze prachtige damesboetiek gevestigd aan het Havenplein.

Het 15 jarig bestaan mag worden gevierd en dat doet het team van Pand21 met u in de feestweek van 16 tot en met 23 september. Er is weer een prachtige najaarscollectie ingekocht en we hebben in de afgelopen weken al mogen ervaren dat deze door de klanten goed wordt ontvangen. Modemerken zoals Casiopé, Summum en Gustav hangen vanaf het eerste seizoen dat Pand21 bestaat bij ons in de rekken.

Modemerken die bekend staan om het gebruik van prachtige stoffen, mooie details en prints, aangevuld met accessoires als sjaals en tassen en schoenenmerk Bukela. Sinds vorig seizoen verkopen wij ook kleding van Oilily, AnotherLabel, BePure en Amaya en sinds kort de sieradenlijn van Vedder en Vedder. Kortom Pand21 is een boetiek voor alle leeftijden met kleding voor alledag, maar zeker ook voor dagen van rouw en trouw.

Het 15 jarig bestaan is uiteraard alleen mogelijk met u als klant, dus nodigen wij u uit dit jubileum met ons mee te vieren. Bewonder onze collectie en maak tijdens de feestweek kans op de vele modecheques die onze modemerken ter beschikking hebben gesteld. Iedere betalende klant krijgt een attentie in de vorm van een sprankelend bubbeltje of een Pand21 make-up tasje. Mocht u thuis al willen genieten van onze collectie, volg Pand21 dan op onze social media en bekijk het LookBook met de inspirerende najaarsfilm (www.Pand-21.nl)

Tot ziens in onze boetiek – Havenplein 12

Groetjes Henriëtte & team

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500