Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pompoenfestival bij Natuurboerderij Hogeboom

Geplaatst op: 16 september 2023

Bij Boerderij Hogeboom is zaterdag 30 september een heus Pompoenfestival. Onderdeel van het festijn is het Nederlandse Kampioenschap Zwaarste Pompoen en Groenten dat voor het eerst in Hasselt wordt gehouden. Dan zijn de zwaarste pompoenen uit Nederland en België te aanschouwen. Deze weging begint om 13.oo uur.

Bezoekers zijn al vanaf 11.00 uur welkom om langs te komen voor bijzondere, zeldzame en reusachtige groenten. Ook worden veel soort pompoenen verkocht en is er eten en drinken te krijgen. Voor de kinderen staat er een springkussen en gaat er een pompoenkunstenaar aan het werk.

Het evenement duurt tot 17.00 uur en vindt plaats onderaan de Gennerdijk ter hoogte van nummer 8. Kijk voor meer informatie op www.pompoenweging.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500