Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stones Sessions in de Overtoom

Geplaatst op: 19 september 2023

(Ingezonden) De eerste kaarten zijn inmiddels verkocht tijdens de Vroege Vogel actie, en dat ging hard. Het belooft een prachtavond te worden. Het laatste nieuws rond de ‘echte’ Rolling Stones kan niemand ontgaan zijn. Ruim 50 jaar rocken en dan nog nieuw werk uitbrengen.

De leden van de Stones Sessions zijn weliswaar jonger, maar zeker zo gedreven. De band weet een sfeer te creëren die je doet denken aan het eerste Stones optreden in 1964 in het Kurhaus in Den Haag. De Stones Sessions speelden de afgelopen jaren in Duitsland, België Engeland en China.  Ze kennen elke zaal in Nederland in het clubcircuit en zijn een geziene gast op de vele festivals in ons land. In het afgelopen theaterseizoen verkochten ze 20 theaters uit met hun show Sympathy for the Devil.   Theatershow over de “”muzes” van de Stones, Marianne Faitfhull en Anita Pallenberg.  Er is geen band in Nederland die de authentieke muziek van de Rolling Stones zo weet neer te zetten als de Stones Sessions.

De Stones Sessions  spelen 11 november in de Overtoom. De voorverkoop is reeds begonnen. Kaarten kunnen van maandag tot en met donderdag worden opgehaald in de Overtoom tussen 19.00 en 23.00. Dan is er altijd iemand aanwezig.  Een kaartje kost in de voorverkoop 17,50 en aan de zaal 20.00. Na afloop speelt Uncle John, uit Genemuiden, in het café van de Overtoom.

Datum: 11 november. Zaal open: 20.00. Aanvang: 21.00. Locatie: d’Overtoom Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500