Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GenemuidenZingt met Tjaco van der Weerd

Geplaatst op: 21 september 2023

Zingt u mee op zaterdag 30 september tijdens GenemuidenZingt onderbegeleiding van organist Tjaco van der Weerd?! De avond die begint om 19.30 uur, wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk aan de Jan van Arkelstraat in Genemuiden en is gratis toegankelijk. Wel wordt er een collecte gehouden voor het werk van stichting SeeYou, waar organist Tjaco van der Weerd (die zelf blind is) ambassadeur van is.

Tijdens deze avond zullen we bekende psalmen en gezangen zingen onder begeleiding van de Genemuider organist Tjaco van der Weerd. Die tevens enkle orgelsolie zal verzorgen.

Bijzonder is dat u zelf het programma mede mag bepalen. Dit kunt u doen door bij uw aanmelding een verzoeknummer op te geven. Dit kan tot uiterlijk woensdag 27 september. Gratis aanmelden en het verzoek nummer opgeven kan via www.musicandcare.nl.

Komt allen en zing mee tijdens GenemuidenZingt op zaterdagavond 30 september om 19.30 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500