Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sandra Bijsterbosch en collega’s blij met nieuw onderkomen

Geplaatst op: 21 september 2023

Het bedrijf zit nu boven De Groene Lantaarn.

Met het doorknippen van het lint opende Sandra Bijsterbosch onlangs het nieuwe pand van Bijsterbosch Administratie & Belastingadvies aan de Westerbrugstraat 2. Althans, dat was het idee. Ware het niet dat de deur daarna nog op slot zat. Gelukkig kwam collega Harriëtte aangesneld met een sleutel, zodat iedereen het pand kon betreden en de feestelijkheden alsnog van start konden gaan.

De relocatie voor het inmiddels vijfkoppige bedrijf was broodnodig omdat de kantoorruimte aan de Achterweg simpelweg te klein was geworden. Bij de opening sprak Sandra haar dank uit aan iedereen die geholpen heeft met de totstandkoming van de verhuizing. “We hopen nog lang op dezelfde voet verder te mogen gaan, zoals jullie van ons gewend zijn: betrokken en laagdrempelig.”

Het nieuwe pand bood Sandra meteen de gelegenheid om de bedrijfsnaam aan te passen. “Bij SB Administratie vroegen mensen zich toch vaak af wie dat dan was. En aangezien we toch het drukwerk moesten aanpassen vanwege het adres, hebben we meteen besloten om de bedrijfsnaam te wijzigen”, glimlacht Sandra.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500