Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ken jij Breman Hasselt al? Kom kennismaken!

Geplaatst op: 22 september 2023

(Adv.) Zaterdag 30 september is het zover. Een feestje in Hasselt, want de Open Bedrijven Dag van Hasselt vindt plaats! Vestiging Breman Hasselt zet de deuren open. We laten je graag kennismaken met het prachtige installatievak. Wat wij precies doen? Dat vertellen we je graag.

Deze dag zijn er namelijk bij ons bedrijf verschillende activiteiten en kun je ook genieten van een lekker patatje uit onze frietkraam.

Wij, bij Breman Hasselt, werken in de divisie Woningbouw voornamelijk aan seriematige bouwprojecten. Met zo’n 100 gepassioneerde en gedreven collega’s, zorgen we voor innovatief installatiewerk van klimaatbeheersing, ventilatie, sanitair en elektra in nieuwbouwwoningen. We gaan voor betrouwbaar, veilig en duurzaam. Dit mogen we allemaal doen vanaf onze eigen vestiging. We hebben namelijk alle afdelingen in eigen huis: van engineering tot uitvoering, waarbij prefab onze passie is.

Het Breman familiegevoel

Ondanks dat we als Breman Installatiegroep bijna 100 jaar bestaan en één van de grootste installatiebedrijven van het land zijn, ervaar je bij ons tóch het familie en sociale gevoel. Bij Breman staat namelijk de mens centraal. Zonder mensen kunnen wij niet bestaan. Daarom investeren wij in jou. Met onze eigen Breman Academy verzorgen wij opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen leren we, maken we fouten en helpen we elkaar verder. Oftewel, samenwerken als een echte familie.

Wij bouwen aan een duurzame toekomst. Dat kun jij ook. Kom gerust langs, leer ons beter kennen en ontdek de warme familiare sfeer. Met of zonder technische voorkennis, je bent van harte welkom. Wie weet houd je er zelfs een baan aan over bij Breman, en worden we collega’s!

Zien we je 30 september tussen 10:00 en 16:00 aan Veerweg 5 in Hasselt?

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500