Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Condor Carpets opent haar deuren op 30 september

Geplaatst op: 26 september 2023

(Adv.) Altijd eens een kijkje willen nemen in Europa’s grootste tapijtmagazijn? Bij de geavanceerde coatinglijnen of de deels gerobotiseerde tuft productie van ons duurzame kunstgras? Of ben je gewoon benieuwd of er ook een uitdagende carrièremove voor jou te vinden is?

Kom dan op 30 september langs bij Condor Carpets aan de Euroweg 3 in Hasselt. Ontdek hoe wij als onderdeel van het familiebedrijf Condor Group ons deel van de jaarlijkse 140 miljoen m2 textiele (vloer)oplossingen produceren. En denk daarbij niet alleen aanhoogwaardig tapijt voor de fraaiste hotels en woningen, maar ook aan de bekleding van de mooiste automerken, FIFA-gecertificeerd kunstgras of naaldvilt voor in de ingenieuste infrawerken. Zelf de populaire akoestische wandpanelen die vele mensen tegenwoordig thuis of op kantoor hebben komen uit onze state-of-the-art fabrieken. Je begrijpt het; Condor Group is allang niet meer de tapijtreus zoals je hem kende.

Meer weten over Condor Group; neem een kijkje op de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500