Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond Stéphanos

Geplaatst op: 26 september 2023

In de Stephanuskerk in Hasselt wordt zaterdag 11 november weer de jaarlijkse Psalmzangavond voor stichting Stéphanos gehouden worden

Deze avond begint om 19:30 uur, de deuren zijn geopend vanaf 19:00 uur. Algehele leiding is in handen van ds. A. Verschuure. Jan Grootenboer bespeelt het orgel en Maurice van Dijk levert met een twintigtal leerlingen muzikale omlijsting op de trompet. De psalmen zijn gekozen rond het thema ‘God, Die helpt in nood’. Een aantal psalmen wordt met bovenstem gezongen. De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden t.b.v. stichting Stéphanos. Vorig jaar is deze avond voor het eerst sinds 2019 gehouden en was er een hele goede opkomst. Ook dit jaar is iedereen weer van harte uitgenodigd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500