Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nu ook kampioenschap telefoonboekbiljart voor bedrijven

Geplaatst op: 28 september 2023

Het zat er natuurlijk aan te komen. Na het razend populaire WK-Telefoonboekbiljarten dat jaarlijks in Genemuiden wordt georganiseerd was het wachten op een bedrijventoernooi. Op vrijdag 24 november strijden deelnemers weer om de titel. In teams van drie personen gaan lokale, maar wellicht ook internationale bedrijven de strijd met elkaar aanbinden.

Het spel blijft hetzelfde. Tijdens je beurt dien je met de witte bal de rode te raken. Mis je, dan volgt er een streepje. Bij drie streepjes val je af. Handicap zijn de twee (houten) telefoonboeken op de tafel. Die kunnen flink in de weg leggen.

Het mooie van dit spel is dat iedereen er aan mee kan doen. De geluksfactor is aanzienlijk, maar feit blijft dat de ervaren spelers doorgaans aan het langste eind trekken. Maar omdat er nu met teams van drie mensen wordt gespeeld, zal het ongetwijfeld een spannende strijd worden.

Ook bij dit toernooi zal de gezelligheid ongetwijfeld de hoofdrol spelen. Al jarenlang bewijst het WK dat zeker deze sport enorm verbroedert. Het eindresultaat is eigenlijk maar bijzaak. Inmiddels is de inschrijving gestart.

De organisatie is in handen van het team dat ook jaarlijks het grote WK in goede banen probeert te leiden. Dat is onderhand  een geoliede machine.

Speeldatum: vrijdag 24 november (19:00 uur aanvang)

Locatie: Clubgebouw HZW “de Rank”, Achterstraat, Genemuiden.

Inleg: 20,00 euro per team

Opgave via WhatsApp:

Harwold Bonthuis 0621163653

Ben van Dijk 0650826173

Willem Oostwoud 0627575609

Wim Rietman 0653365373

René Bonthuis 0032499679955

                       

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500