Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

NVM Open Huizen Dag in de regio

Geplaatst op: 29 september 2023

(Adv.) Geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag bezichtigen. Aanstaande zaterdag  kan dit weer. De NVM Open Huizen Dag op 30 september 2023 is van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken.

Bekijk hier de deelnemende huizen en stippel van te voren een route uit. De eigenaren van de woning zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien.  De kantoren van Bonthuis Vaartjes Makelaars in Zwartsluis, Genemuiden en Kampen zijn eveneens geopend. Op de kantoren is meer informatie te verkrijgen over lopende nieuwbouwprojecten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500