Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Soedanese predikant James Lule in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 29 september 2023

Ds. James Lule uit Zuid-Soedan spreekt dinsdag 3 oktober in het Hervormd Centrum. Ds. Lule was tot voor kort de directeur van Kajo-Keji Christian College, de school waar zendingswerker Ds. Peter de Groot van de GZB ook lesgeeft aan theologiestudenten.

De Hervormde Gemeente nodigt een ieder van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Dominee Lule is ruim een maand in Nederland en hoopt zijn verhaal te vertellen in een flink aantal gemeenten, maar zelf ook geïnspireerd te raken door wat er gebeurt in de Nederlandse gemeenten. Het programma begint om 19:30 uur, vrije toegang.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500