Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Younger Days presenteert debuutsingle ‘Zand in mijn schoen’

Geplaatst op: 30 september 2023

In een bomvolle ‘Olde Soldoat’ werd vrijdagavond de single en clip van de Genemuider band ‘Younger Days’ gepresenteerd. En het publiek reageerde enthousiast op de Nederlandstalige meezinger.

Een jaar geleden ontstond het idee voor het lied ‘Zand in mijn schoen’. Onder de bezielende leiding van de lokale producer Jan Willem Bennink ontstond uiteindelijk een song die best wel eens breed opgepakt kan gaan worden.

Younger Days opende de avond met een serie pakkende covers. Om kwart over tien werd eindelijk de clip op YouTube vrijgegeven. Geregisseerd door  Sander Drooglever (bekend van de megahit Engelbewaarder) werden in Kalenberg prachtige opnames gemaakt.

Na de beelden van de song betraden de bekende artiesten Bert Heerink en Martijn van der Zande de bühne. De zaal genoot zichtbaar van de pakkende nummers.

De slotakkoorden waren natuurlijk voor ‘Younger Days’. Voor de eerste keer brachten de heren hun eigen lied live op het podium. Dat ging de mannen – met gastspeler Robert Mulder in de gelederen – uitstekend af. Rond 24.00 uur kwam een einde aan een zeer geslaagde avond.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500