Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Botsing tussen auto en bromfiets aan Simondsstraat

Geplaatst op: 6 oktober 2023

Een bromfietser en een personenauto zijn vrijdagavond op elkaar geklapt aan de Simondsstraat. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising met de Beatrixstraat en de Baxstraat. De bestuurder van de brommer liep een verwonding op maar kon na de klap zelf opstaan.

Volgens een getuige kwam de jongeman op de brommer met fikse snelheid vanuit het centrum rijden en reed de personenauto vanaf de Beatrixstraat de kruising op zonder voorrang te verlenen. Daar knalde de brommer frontaal tegen de zijkant van de Peugeot waardoor er blikschade ontstond en een ruit sprong. De politie onderzoekt de zaak.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500