Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf Gebroeders bezorgt bokbier in Binnenhaven

Geplaatst op: 6 oktober 2023

De Vijf Gebroeders voer vrijdagavond de fusten de Binnenhaven in en daarmee werd het startsein gegeven van de vijfde Bokkentocht. Dat wil zeggen dat 350 mannen, maar ook vrouwen, op zes verschillende locaties in het centrum een klein bokbiertje kunnen proeven met daarbij een passend hapje.

Aan de kop van de haven, bij DOS, bij Schippers, achter de Kaaihof, bij Van Dijk Brasserie en bij de oude petroleumkelders kunnen deelnemers een biertje ophalen. Bierliefhebbers met een startbewijs kunnen tot 20:00 uur starten aan de tocht. De organisatie ligt in handen van de SCEG in samenwerking met de plaatselijke horeca-ondernemers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500