Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester kijkt ‘met afgrijzen’ naar gewelddadigheden in Israël

Geplaatst op: 9 oktober 2023

De wereld is zaterdag opgeschrikt door de terroristische aanslagen in Israël. Uit medeleven met alle slachtoffers heeft de gemeente Zwartewaterland vandaag de Nederlandse vlag bij het gemeentehuis in Hasselt halfstok gehangen.

“We hebben met afgrijzen gekeken naar de gewelddadigheden in Israël”, spreekt burgemeester Eddy Bilder namens het college van B&W van Zwartewaterland zijn verschrikking uit. “Het is een nieuw dieptepunt in een langlopend gewapend conflict.”

“De aanslagen van afgelopen zaterdag hebben voor veel onschuldige slachtoffers gezorgd. Onze gedachten gaan daarom uit naar alle inwoners die hierdoor zijn geraakt en daarbij dierbaren hebben verloren. Als steunbetuiging voor al deze mensen en voor onze inwoners op wie de aanslagen in Israël ook een enorme impact hebben, hangen wij de vlag halfstok.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500