Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vanavond bidstond voor Israël

Geplaatst op: 9 oktober 2023

In het Hervormd Centrum wordt maandagavond 9 oktober een bidstond gehouden. Iedereen is van harte welkom van 19.30 tot 20.30 uur. Meerdere mensen zullen een gebed uitspreken en er wordt gezongen. De avond staat onder leiding van ds. G.H. Molenaar.

“Het volk dat door God apart gezet is, heeft de roeping gekregen om God te verheerlijken. Maar het volk van Israël is op dit moment in diepe rouw en leeft in zeer grote angst. God beloofd echter in Zijn Woord om trouw te zijn aan Zijn volk, ‘Hij laat niet los wat Zijn hand begonnen is’. We willen iedereen van harte uitnodigen om daarbij aanwezig te zijn, om zo met elkaar te bidden voor het volk van Israël voor kracht en volharding in deze moeilijke tijd”, aldus de predikant van de Hervormde Gemeente.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500