Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Carrièreswitch? Word metaalvaardig bij Breman Machinery!

Geplaatst op: 10 oktober 2023

(Adv.) Een nieuwe werkuitdaging; je denkt er al een tijdje over na. Toch durf je de stap nog niet te nemen. Want het vertrouwde inruilen voor iets totaal anders, brengt altijd twijfels met zich mee. Bij Breman Machinery snappen we dat. Daarom bieden we je graag een zachte landing.

Hoe? Door je tijd te geven om rond te kijken in ons bedrijf, te zien hoe afwisselend onze werkzaamheden zijn en te ontdekken welke metaalvaardigheden jij wilt ontwikkelen. De omscholing die daarvoor nodig is, betalen wij en ondertussen verdien je al een goed salaris.

Meer weten over werken bij Breman Machinery Genemuiden? Klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500