Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Contour Bedden presenteert compleet nieuwe bedrijfslook op Biestemerk

Geplaatst op: 11 oktober 2023

(Adv.) Contour Bedden onderging de afgelopen periode een flinke metamorfose. De Genemuider slaapspeciaalzaak kreeg niet alleen een nieuw logo en nieuwe huisstijl, maar gaf ook zijn website een flinke upgrade. Eigenaar Jacob Bakker presenteert de nieuwe bedrijfslook en site tijdens Biestemerk op 17 oktober. Bezoekers zijn van harte welkom aan de Langestraat 32 en maken ook nog eens kans om 2 matrassen te winnen.

Bakker is al meer dan 20 jaar actief in de slaapwereld. Zijn in Nederland unieke slaapsysteem werd ontwikkeld in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten. Het bestaat uit matrassen met voelbare comfortzones, die zorgen voor een uitgebalanceerde drukverdeling op het lichaam. De boxsprings van Contour Bedden zijn voorzien van een extra soepele schouderzone, die de werking van het matras versterkt. De boxsprings zijn zelfs verkrijgbaar in een hoog-laag-uitvoering, om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Vormgeven aan slaapgeluk

Met dit eigen merk slaapsysteem helpt Bakker graag zo veel mogelijk mensen aan ultiem slaapgeluk. “Veel mensen ondervinden klachten na hun nachtrust”, legt de Genemuidenaar uit. “Ze hebben bijvoorbeeld last van hun nek of rug. Of worden gewoon niet uitgerust wakker. De oorzaak is vaak een verkeerd matras, bed of hoofdkussen. Of een combinatie van de 3. Ook het slaapgedrag speelt een belangrijke rol.”

Bewustwording over slaapgedrag

Maar hoe kies je vervolgens het beste slaapsysteem voor jouw lichaam en manier van slapen? “Deze vraag staat centraal tijdens een vrijblijvend adviesgesprek”, vertelt Bakker. “Ik wil mensen door de bomen het bos laten zien. Ik probeer ze bewust te maken van wat er gebeurt tijdens hun slaap. Maar ook wat het lichaam nodig heeft voor een effectieve nachtrust. In ons slaapcentrum kunnen ze vervolgens zelf ervaren wat een goed matras en bed met je lichaam doen.”

Welkom op de Biestemerk

Om in de toekomst nog meer mensen te kunnen bereiken, vernieuwde Bakker de website van Contour Bedden. Inclusief logo en huisstijl. Tijdens Biestemerk kunnen geïnteresseerden vrijblijvend een kijkje komen nemen in het vernieuwde slaapcentrum. Een afspraak maken is niet (altijd) nodig. Bezoekers vinden er matrassen en bedden in iedere prijsklasse. Bijvoorbeeld boxsprings vanaf 1.995 euro en matrassen vanaf 499 euro. Ook is er een aparte collectie kindermatrassen vanaf 149 euro.

Win 2 matrassen

Speciaal voor Biestemerk houdt Contour Bedden opruiming van dekbedovertrekken. Deze zijn al vanaf 30 euro verkrijgbaar. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan een mooie winactie. “Er staat een grote vaas met pocketveren”, legt Bakker uit. “Mensen mogen raden hoeveel dat er zijn. Uit alle goede antwoorden loten we een winnaar van 2 van onze matrassen. De nummers 2 en 3 winnen een hoofdkussen. Ik heet iedereen van harte welkom!”

Wil je alvast de nieuwe website en bedrijfslook bekijken? Ga naar www.contourbedden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500